Βουλγαρικο πελλετ και pellet από Βουλγαρία

Όπως όλοι οι πελλετοκαύστες γνωρίζουν η μισή Ελλάδα καίει βουλγαρικο πελλετ. Κυριώς η Βόρεια Ελλάδα.

Υπάρχουν καλά βουλγαρικα πελλετ.

Όμως, 9 στα 10 Βουλγάρικα είναι μάπα. Οι πελλετοκαύστες βρίζουν και αναθεματίζουν την ώρα και την στιγμή.

Εξηγούμε για να μην παρεξηγούμε:
1) Η Βουλγαρία έχει λεκ και όχι ευρώ. Οπότε την συμφέρει να εξάγει. Στην Βουλγαρία εξάλλου δεν έχουν φράγκα για πελλετ. Το καλό Βουλγαρικο πελλετ πάει στην Ιταλία (οι Ιταλοί διψάνε για πέλλετ, ψάχνουν απεγνωσμένα δεξιά αριστερά και έχουν πάντα έλλειψη) . Επίσης σύμφωνα με τους πίνακες του google και κάτι αναλύσεις που διαβάσαμε που θα τις βρείτε και εσείς αν πατησετε bulgaria pellet στο ίντερνετ είδαμε ότι στέλνουν και πελλετ στην Γερμανια και στην Αυστρια.
2) Ελλάδα και βουλγαρικο πελλετ: Τα μεγαλυτερα εργοστάσια εκεί ειναι 5. Αυτά βγάζουν 20 διαφορετικές μάρκες. Κάθε χρόνο αλλάζουν το σακί έτσι ώστε να σπρώχνουν την Β ποιότητα άνετα στου «βλάκες τους Έλληνες» όπως λένε και οι ίδιοι. Κάνουν συμφωνίες με Ελληνάρες και με βουλγαρους οδηγούς και το βουλγαρικο πελλετ έρχεται στην Ελλάδα. Το πελλετ απο Βουλγαρια όμως δεν είναι Α1 και ας γράφουν όλα τα σακιά Α1. Είναι ξεκάθαρα Α2.
3) Υπάρχει καλό πελλετ απο Βουλγαρια; Φυσικά και υπάρχει και έχει την ίδια τιμή με το Ελληνικό. Ότι είναι φτηνότερο του Ελληνικού είναι Α2 και μάπα. Άποψη μας, δεν θύξαμε κανέναν, όποιος διαφωνεί ας πράξει αναλόγως.
4) Αγορα πελλετ απο Βουλγαρια : Προσοχή, αν δεν είστε τις πιάτσας μην ασχοληθείτε. Θα κλαίτε τα λεφτά σας. Μα είναι δυνατόν να πηγαίνει ο άλλος στην Τράπεζα να στέλνει 6000 ευρώ έξω να φέρει νταλίκα με πέλλετ και να περιμένει να του έρθει; Ρε φίλε τι θα τους κάνεις αν δεν στο στείλουν; Ντα; Που θα απευθυνθείς; Ας σοβαρευούν μερικοί μερικοί
5) Τι πελλετ να κάψω τελικα; Να αγορασω πελλετ απο Βουλγαρια; Με συμφερει η αγορα πελλετ απο Βουλγαρια; Εμείς λέμε όχι και λέμε να πάτε να πάρετε ελληνικό να βρείτε την υγεία σας. Όποιος θέλει ας αγοράσει Βουλγαρικο.
6) Υπάρχει Ιταλικο πελλετ; Οχι ρε φίλε δεν υπάρχει ειναι Βουλγαρικο και πετάνε μια ιταλικη σημαία πάνω. Και σου λενε για ιταλικο πελλετ made in bulgaria pellet.

Καλές καύσεις αδέρφια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *