Μηχανηματα πελλετ

Μηχανήματα πέλλετ: Ποια είναι τα καλύτερα μηχανηματα πέλλετ;

Μιλώντας με ανθρώπους του χώρου γίναμε αυτηκοοι μάρτυρες της παράκατω φράσης»Μακρία από κινέζικα».

Η αλήθεια είναι όταν πας να κάνεις μια αναζητηση στο www.google.com για μηχανήματα πέλλετ τότε αυτό που βρίσκεις είναι χιλιάδες κινέζικες εταιρίες και βιντεάκια.

Μετά έρχονται οι Ιταλοί. 9/10 φορές ένα ιταλικό είναι ένα εισαγώμενο από την Κίνα που έχει βαφτεί , έχει αλλάξει όνομα και έχει βαφτιστεί Ιταλικό.

Τότε; Μήπως τα γερμανικά μηχανηματα πελλετ είναι τα καλύτερα; Και εδώ γελάμε. Μια γερμανική εταιρία, έχει πιάσει κότσο την μισή Ευρώπη. Όπου και να πατήσεις για μεταχειρισμενα μηχανηματα πελλετ βλέπεις τις αγγελίες της.

Κατά την άποψη της συντακτικής ομάδας του topellet.gr αλλά και με κουβέντες παραγόντων της αγοράς τα καλύτερα μηχανήματα είναι τα αμερικάνικα και τα αυστριακά. Βέβαια είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ.

Επίσης επειδή εκεί έχουν δάση και όχι αλσίλια όπως στην Ελλάδα, συνήθως δεν απαντάνε όταν του ζητήσεις προσφορά. Δοκιμάσαμε από 10 email . Δεν μας απάντησαν ποτέ. Ο Αυστριακός μόνο μας είπε ότι ειναι απασχολημένοι γιατί φτιάχνουν μια μονάδα στον καναδά που θα παράγει 50 τόνους/ώρα!!!!!!!!!!!!!!! Όσο παράγει το μέσο ελληνικό εργοστάσιο την βδομάδα/μήνα!

Για μηχανηματα πελλετ προτεινουμε λοιπον μονο αυστριακα και αμερικανικα. Μην μπλέξετε με ιταλικά και κινεζικα. Καταστραφείκατε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *